Hubungi Kami: 03-40243627
Pinjaman Koperasi Mudah dan Cepat Lulus

Mengenai PinjamanKoperasi.My

Kami merupakan agensi pinjaman koperasi yang berlesen dan dilantik oleh bank, syarikat kewangan dan koperasi bagi memasarkan produk pembiayaan peribadi berkonsepkan islam khas untuk kakitangan kerajaan, badan berkanun dan GLC. Kami hanya memasarkan produk pembiayaan yang berkualiti dan mempunyai kadar faedah yang rendah sahaja.

  • Bagi pelanggan yang mempunyai masalah dengan pihak bank seperti Blacklist, CTOS, CCRISS dan lain-lain, kami akan menyelesaikan masalah tersebut sehingga selesai. Kami juga akan memastikan permohonan pelanggan diluluskan secepat yang mungkin bagi memastikan kepuasan hati pelanggan terhadap perkhidmatan kami.
  • Bagi mereka yang ingin membuat penstrukturan semula pembiayaan, kami boleh membantu kerana kami mempunyai pakar yang boleh
    menstrukturkan kembali pembiayaan anda mengikut kehendak pelanggan sama ada untuk kurangkan bulanan atau menaikkan balik gaji bersih pelanggan bagi pelanggan yang gajinya sudah melebihi 60% atau peratus yang dibenarkan oleh pihak majikan.
  • Kepada pelanggan yang berminat, anda tidak perlu risau kerana tiada sebarang caj yang akan dikenakan untuk perkhidmatan yang kami sediakan.
  • Pihak kami juga mempunyai ramai pakar bagi menyelesaikan segala masalah mengenai pembiayaan yang dialami oleh pelanggan. Pihak kami juga akan memberi cara dan jalan penyelesaian yang terbaik kepada semua pelanggan yang menggunakan perkhidmatan kami.

 

Tanya mengenai pinjaman kami

 

Lokasi Kami


View PinjamanKoperasi.my in a larger map

 

Share Button